hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-2.jpg Voorstraat 7-living-1.jpg Voorstraat 7-bedroom-4.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-5.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-11.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-6.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-33.jpg Voorstraat 7-living-1.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-31.jpg Voorstraat 7-kitchen-1.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-34.jpg Voorstraat 7-bathroom-3.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-35.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-37.jpg Voorstraat 7-bedroom-4.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-40.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-36.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-38.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-10.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-42.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-32.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-22.jpg Voorstraat 7-bedroom2-3.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-21.jpg Voorstraat 7-bathroom2-3.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-23.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-24.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-26.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-25.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-28.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-30.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-29.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-20.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-19.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-16.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-1.jpg hilbert-makelaardij-voorstraat-7-makkum-te-koop-5.jpg

Te koop: Voorstraat 7, 8754 EV Makkum

€ 450.000,- k.k.
Type object Woonhuis, grachtenpand, tussenwoning
Perceeloppervlakte 254 m²
Woonoppervlakte 359 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Als je voor de charmante gevel staat, vermoed je niet de enorme ruimte die erachter zit. Het pand heeft maar liefst 359 m2 woonoppervlakte. En je kunt het helemaal naar eigen wens invullen. Hoe leuk is dat!

De woning valt binnen een gemengde bestemming, dus een combinatie van wonen en werken is mogelijk. Het pand bood lang onderdak aan een doe-het-zelfwinkel. Heel toepasselijk, want de hande... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, grachtenpand, tussenwoning
    Bouwperiode 1700
    Aangeboden sinds Donderdag 4 april 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00134
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 4 april 2024
Bouw
Type object Woonhuis, grachtenpand, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 1700
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Schilddak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 254 m²
Woonoppervlakte 359 m²
Woonkameroppervlakte 84,15 m²
Inhoud 1.271 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 9,7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 8 (waarvan 7 slaapkamers)
Aantal toiletten 1
Uitrusting
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft een rookkanaal Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Súdwest-Fryslân A 5443
Perceeloppervlakte 86 m²
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Makkum A 1291
Perceeloppervlakte 168 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Als je voor de charmante gevel staat, vermoed je niet de enorme ruimte die erachter zit. Het pand heeft maar liefst 359 m2 woonoppervlakte. En je kunt het helemaal naar eigen wens invullen. Hoe leuk is dat!

De woning valt binnen een gemengde bestemming, dus een combinatie van wonen en werken is mogelijk. Het pand bood lang onderdak aan een doe-het-zelfwinkel. Heel toepasselijk, want de handen mogen hier wel uit de mouwen.

Het is een grote ruimte, zonder woonkamer, slaapkamers, keuken of badkamer. Je kunt hier dus alle kanten op. Denk aan de realisatie van drie appartementen. Of een woning aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Ook biedt het pand mogelijkheden voor een meergeneratiewoning, ook wel een kangoeroewoning genoemd. Dat zijn twee zelfstandige woningen onder een dak. Maar je kunt er natuurlijk ook een grote woning van maken met een enorm dakterras van ruim 130 m2. In de woningvideo laten we de verschillende mogelijkheden zien.

Soms komen er van die unieke kansen voorbij in het leven. Daar is dit pand er zeker een van. Op een prachtige locatie in het idyllische watersportdorp Makkum. Aan doorgaand vaarwater naar het IJsselmeer kun je hier jouw droom waarmaken.

Gaan je handen al jeuken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Leuk, tot dan!

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken