Hilbert Makelaardij in Sneek

Jouw makelaar in Sneek

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Sneek. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme

Wonen in Sneek?

Sneek staat bekend om watersport. Voorheen was het de hoofdstad van Friesland en het centrale station voor al het Friese waterverkeer. Tegenwoordig is de Waterpoort nog steeds een herkenningspunt tijdens het schaatsen in de winter en de Sneekweek in de zomer. Er zijn winkels, terrassen, parken en historische panden. In Theater Sneek beleef je prachtige culturele avonden. Alle voorzieningen zijn aanwezig, waaronder supermarkten, middelbare en basisscholen, een treinstation en een ziekenhuis. Als een van de Friese elf steden valt er van alles te ontdekken!

Diensten

 

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie

Vragen?