Hilbert Makelaardij in Makkum

Jouw makelaar in Makkum

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Makkum. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme

Wonen in Makkum

Makkum staat bekend om zijn oude haven, jachthavens, boulevard en recreatiepark Beach Resorts Makkum. Het gezellige dorpscentrum, met leuke winkeltjes en restaurants, heeft ook nog een plaatselijke bakker en slager. Verder is er een grote supermarkt, een gezondheidscentrum, een mooie bibliotheek en een taxicentrale. Ook zijn er drie basisscholen en diverse sportverenigingen. Makkum ligt binnen een uur rijden van grote steden zoals Amsterdam, Groningen en Zwolle. 

Diensten

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie

Vragen?

Contact opnemen