Waarom Hilbert?

1. Persoonlijke dienstverlening

Je hebt alleen met Hilbert te maken van A t/m Z. Dat betekent sterke communicatie en persoonlijke betrokkenheid. Hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt. Niet alleen bij het verkopen van een woning, maar ook bij het aankopen van een woning.

2. Optimale prijs

Hilbert verkoopt jouw woning voor een optimale prijs. Door een succesvolle verkoopstrategie, die hij ontwikkeld heeft met zijn ervaring. Dit realiseert hij door potentiële kopers te bereiken via verschillende mediakanalen. 

3. Opvallende marketing

Hilbert heeft oog voor zijn volgers en probeert in te spelen op de markt op een humoristische wijze. Dit doet hij samen met een marketingbureau, styliste, fotograaf en videomaker. Hierdoor kan hij op een professionele manier zowel offline als online kanalen bereiken.

4. Deskundig

Met meer dan 20 jaar ervaring, een makelaarsdiploma en certificaten op zak, is Hilbert een deskundige op het gebied van makelaardij. Bovendien gaat hij minimaal vier keer per jaar de schoolbanken in om volledig bij te zijn op het gebied van juridische zaken, bouwkundige aspecten en veranderingen in de markt. 

5. Vertrouwen

Afspraak = Afspraak. Dat is waar Hilbert voor staat. Een eigen huis is jouw kostbaarste bezit. Het vertrouwen dat jij hem geeft is hem heel kostbaar! Daarnaast is Hilbert toegelaten als lid van de branchevereniging VBO.

6. Enthousiasme

Hilbert heeft lol in zijn werk. Dat komt omdat iedere werkdag weer anders is. Zo verkocht hij variërend van een 1 kamerappartement tot een penthouse en van een tussenwoning tot vrijstaande villa. En van een koetshuis met oranjerie tot een gekapte molen!

Neem contact op