Hilbert Makelaardij in Harlingen

Jouw makelaar in Harlingen

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Harlingen. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme

Wonen in Harlingen?

Harlingen is een charmante havenstad in Friesland. Het kenmerkt zich door haar rijke maritieme geschiedenis. Met historische panden, winkels en culinaire eetgelegenheden. Ook op cultureel gebied is er van alles te beleven. Zo ontdek je de Harlinger cultuur en historie in het Hannemahuis. Alle voorzieningen zijn in de stad aanwezig. Met de verbinding naar Vlieland en Terschelling en de locatie aan het Waddenzeegebied, is Harlingen echt een unieke stad. Harlingen heeft bovendien een eigen treinstation, waardoor je snel in steden als Leeuwarden en Groningen bent. 

Diensten

 

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie


Vragen?

Contact opnemen