Hilbert Makelaardij in Bolsward

Jouw makelaar in Bolsward

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Bolsward. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

 

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme

Wonen in Bolsward?

Bolsward is dé Hanzestad van Friesland, ontstaan op drie terpen waarvan de oudste teruggaat naar het begin van de jaartelling. Naast historische gebouwen biedt de stad gezellige winkeltjes en diverse eetgelegenheden. Ontdek het boeiende verhaal van Bolsward en Zuidwest Fryslân in Cultuur Historisch Centrum De Tiid. Alle voorzieningen zijn aanwezig, waaronder grote supermarkten, diverse scholen, een bouwmarkt en zelfs een middelbare school. Bolsward is werkelijk een pareltje in Friesland. 

Diensten

 

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie

Vragen?

Contact opnemen