Hilbert Makelaardij in Workum

Jouw makelaar in Workum

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Workum. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme

Wonen in Workum?

Workum is een van de kleinere Friese elf steden. De stad ligt aan de IJsselmeerkust en kent een rijke geschiedenis. Daarnaast heeft Workum op cultureel vlak een breed aanbod. Zo vind je er onder andere het Jopie Huisman Museum. In het centrum vormde het watertje de ‘Wymerts’ voorheen de verbinding tussen de Zuiderzee en de Friese binnenmeren. Nu is het de verbindingsweg tussen het Noard en Súd. Workum is eigenlijk een van de meest karakteristieke Friese watersteden.  

Diensten

 

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie

Vragen?

Contact opnemen