Hilbert Makelaardij in Franeker

Jouw makelaar in Franeker

Wil je een huis kopen of verkopen? Hilbert Makelaardij is jouw enthousiaste, ervaren, betrouwbare en persoonlijke makelaar in Franeker. Vanaf 1989 is Hilbert al actief in de makelaardij. Waarom Hilbert Makelaardij?

 

  1. Persoonlijke dienstverlening
  2. Optimale prijs
  3. Opvallende marketing
  4. Deskundig
  5. Vertrouwen
  6. Enthousiasme 

Wonen in Franeker?

Franeker is een charmante stad in Friesland met een rijke geschiedenis. Ontdek bijvoorbeeld het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Ervaar historische straatjes, authentieke panden en gezellige eetgelegenheden. Of doe kennis op bij de Academie van Franeker. De voormalige univeristeit werd in 2017 nieuw leven ingeblazen, zo worden er regelmatig lezingen gegeven over hedendaagse relevante thema's. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, waaronder diverse supermarkten en scholen. Franeker heeft bovendien een eigen treinstation, waardoor je snel in steden als Leeuwarden en Groningen bent.

Diensten

 

Verkoop

Hilbert geeft advies. Jij beslist! De verkoop van jouw meest kostbare bezit geef je niet zomaar uit handen. Het vertrouwen dat jij mij geeft, is mij zeer kostbaar.

Meer informatie

Aankoop

Het aankopen van een huis is niet niks. Daarom helpt Hilbert jou graag op een zorgvuldige manier. Samen komen we tot een weloverwogen beslissing. Hierin adviseer ik en neem jij het besluit!

Meer informatie

Vragen?

Contact opnemen