Jubeljende Jubilea Dei

Makkum kent vele ondernemers. Een aantal van hen viert een wel heel bijzonder jubileum. Zo bestaan Rinia Fietsen en Hoeksema Kapper 130 jaar. En viert De Zwaan zijn 400-jarig jubileum. Reden voor de Jubeljende Jubilea Dei!

Prijsvraag - Raad het jaar!

Makkum staat bekend om de prachtige, historische panden in het centrum van het nostalgische dorp. Zo ook het pand van Rinia Fietsen. Maar in welk jaar is dit pand eigenlijk gebouwd? Raad het jaar en maak kans op een unieke verrassing uit Makkum. Je doet mee in vijf simpele stappen:

Stap 1: Ga naar het account van Hilbert Makelaardij op Facebook of Instagram.

Stap 2: Volg Hilbert Makelaardij op één van de platformen. 

Stap 3: Like het bericht met de foto van het pand van Rinia Fietsen. 

Stap 4: Laat in een reactie onder datzelfde bericht weten in welk jaartal jij denkt dat het pand is gebouwd. 

Stap 5: Afwachten maar! Hilbert neemt contact op met de winnaar.  

 

Jubeljende Jubilea Dei 

Meer dan 22 ondernemers gaan er zaterdag 20 mei van 14.00 - 17.00 uur iets bijzonders van maken. In het centrum van Makkum worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen de mooiste kunstwerken van lego maken in de Bibliotheek. En proef je de lekkerste dropjes bij Hoeksema Kapper. Hilbert Makelaardij doet ook mee. Hoe?

 

Hilbert Hopt 

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: de woningmarkt. En als je dan een woning koopt op verkoopt, ontstaan er vast en zeker een heleboel vragen.

Bijvoorbeeld: 

- Welke rol speelt de overheid in het reguleren van de woningmarkt?

- Hoe kan ik een woning vinden die past binnen mijn budget?

- Is er een tekort aan betaalbare woningen?

- Welke invloed heeft de vergrijzing op de woningmarkt? 

In 'Hilbert Hopt' hopt Hilbert van locatie naar locatie. Hier geeft hij antwoord op al jouw vragen over de woningmarkt. En dat onder het genot van een hoppig biertje. Zodat jij met meer zekerheid de woningmarkt kunt ontdekken. Dit keer staat hij op de stoep van de Markt 14 in Makkum. Ben jij erbij?