hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-3.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-12.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-29.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-30.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-8.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-7.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-39.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-38.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-35.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-26.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-15.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-43.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-28.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-29.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-30.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-17.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-19.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-18.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-20.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-22.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-23.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-32.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-10.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-13.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-14.jpg hilbert-makelaardij-schuitenzand-6-makkum-12.jpg
Verkocht

Verkocht: Schuitenzand 6, 8754 HK Makkum

€ 300.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Recreatie object
Perceeloppervlakte 544 m²
Woonoppervlakte 92 m²
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Hoe geweldig is het om direct vanaf het IJsselmeer naar je eigen, vrijstaande 6-persoons vakantiewoning te varen? Met een eigen steiger en een beschutte achtertuin op het westen. Dat wordt heerlijk genieten in de zon!

Via de hal met toilet en verruimde inpandige berging, waar je veel (surf)spullen kunt opbergen, kom je in de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de tuin staat ee... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1995
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 17 november 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00125
Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Inrichting Optioneel
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 17 november 2023
Laatste wijziging Dinsdag 12 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1995
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 544 m²
Woonoppervlakte 92 m²
Woonkameroppervlakte 22,01 m²
Keukenoppervlakte 9,28 m²
Inhoud 330 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 1 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan park, Aan vaarwater, Beschutte ligging
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering Oosten
Staat Goed onderhouden
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering West
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2015
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Makkum H 201
Perceeloppervlakte 544 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Hoe geweldig is het om direct vanaf het IJsselmeer naar je eigen, vrijstaande 6-persoons vakantiewoning te varen? Met een eigen steiger en een beschutte achtertuin op het westen. Dat wordt heerlijk genieten in de zon!

Via de hal met toilet en verruimde inpandige berging, waar je veel (surf)spullen kunt opbergen, kom je in de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. In de tuin staat een vrijstaande houten berging. De woonkeuken, voorzien van apparatuur en een trapkast, is eenvoudig maar netjes.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, geschikt voor minimaal 6 personen. De badkamer is vernieuwd en modern. En voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Deze vrijstaande vakantiewoning staat op Beach Resort Makkum, een van de mooiste recreatieparken van Nederland. Het resort beschikt over een professionele verhuurorganisatie, tennisbanen, een midgetgolfbaan, botenverhuur en een strand met een gezellige boulevard.

Krijg je al zin in de zomer? Maak een afspraak voor een bezichtiging tijdens het Start Open Huis op vrijdag 24 november. Tot dan!

Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken