Beschrijving

Menzies was een Engelse piloot die in de Tweede Wereldoorlog zijn leven heeft gegeven voor onze vrijheid! Hoe geweldig is het om aan zo’n singel te mogen wonen?! Door de ligging op een hoek heeft deze woning veel lichtinval door de zijramen. Je hebt hier ook een ruim uitzicht. Als je voor de woning staat vermoed je niet dat er zoveel ruimte in zit. En je hebt ook nog een vrijstaande stenen garage met een eigen oprit.

Via de hal met toilet en trapkast kom je in de woonkamer met de zijramen en openslaande deuren naar de tuin. De moderne halfopen keuken heeft diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken met wasmachineaansluiting is verwarmd en geïsoleerd.

De tuin is lekker diep waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. De vrijstaande stenen garage heeft een eigen oprit en verlichting.

Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers aan. De moderne badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met een ruime zolderkamer. Met de mogelijkheid voor twee kamers. Er is bergruimte en een ruimte voor de CV (2020) en het warmteterugwinning (WTW) ventilatiesysteem.

Deze energiezuinige woning is in 2006 gebouwd en is volledig geïsoleerd. Het is uitstekend onderhouden en ligt in het plan Melkvaart van het gezellige, watersportdorp Makkum aan het IJsselmeer. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Je bent hier zo de wijk uit richting de A7. Binnen een uur ben je in Amsterdam, Zwolle of Groningen.

Nieuwsgierig? Je bent van harte uitgenodigd voor het Start Open Huis op vrijdag 17 december. Wel graag even een afspraak maken!

Kenmerken