Beschrijving

Het mooie aan deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa, is de combinatie van strak en modern met een landelijke uitstraling. Dit zie je aan de strakke daklijnen met keramische vlakke dakpannen en een landelijk metselwerk. Een mooie combinatie in de prachtige Friese omgeving dat gekenmerkt wordt door een oase van rust. De woning van 2007 staat op 1020 m2 eigen grond. Dat zie je terug in de fraai aangelegde, natuurlijke tuin met diversie fruitbomen en een prachtig landelijk uitzicht over de melkvaart. Daarnaast is er in de tuin een ruime, houten schuur. 

De begane grond
Via de ruime voortuin met een oprit voor drie auto's kom je in de zeer ruime hal met een ruim toilet. De woonkamer en suite heeft een doorloop naar de moderne woonkeuken in landelijke stijl met diverse inbouwapparatuur. In de ruime bijkeuken kun je veel voorraad kwijt. Hier is ook een wasmachineaansluiting, een zonneboiler die wordt gevoed door zonnecollectoren en er is een Nefit Excellent combi cv-ketel. Via de keuken en de hal loop je zo door naar nog een kamer met daarnaast een berging, dat voorheen de garage was. De woning is levensloopbestendig door de ruimte die er op de begane grond is voor het creëren van een extra slaap- en badkamer. 

De eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een ruime overloop met een deur naar een inpandig balkon met ook weer het prachtige weidse uitzicht. Je hebt hier maar liefst vijf kamers waarvan één met een CABRIO balkonvenster. De moderne badkamer heeft een ligbad, luxe douchecabine, wastafelmeubel en tweede toilet. 

De tweede verdieping
Via een vaste trap kom je hier op de tweede verdieping met een zeer ruime zolderruimte die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Hier is ook het warmte terugwin systeem. 

Ligging
Deze prachtige woning staat in het plan Melkvaart van het gezellige watersportdorp Makkum dat aan het IJsselmeer ligt. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig. Je ben zo de wijk uit richting de A7, waardoor je binnen een uur in Amsterdam, Zwolle of Groningen bent. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Je bent van harte welkom tijdens het Start Open Huis op vrijdag 12 augustus. Wel graag even een afspraak maken! Tot dan!

Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

Kenmerken