Beschrijving

Deze twee-onder-een-kapwoning met garage wordt gekenmerkt door ruimte! Het begint al met de oprit naar de garage waar je wel 4 auto’s kwijt kunt. De woning is dan ook de grootste in zijn soort bij de nieuwbouw van deze wijk in 2000. Dat zie je terug in de 146 m2 woonoppervlakte. Het staat op een perceel van 483 m2, waardoor de achter- en zijtuin ook lekker ruim zijn. Je kunt hier dan ook de hele dag van de zon genieten!

Makkum staat bekend om de oude haven, de jachthavens en Beach Resort Makkum waar volop gesurft wordt. Het gezellige dorpscentrum met leuke winkeltjes en restaurants heeft ook nog een plaatselijke bakker en slager. Verder is er een grote supermarkt en een gezondheidscentrum. Ook zijn er drie bassischolen en diverse sportverenigingen. Je zit zo op de snelweg A7 richting de grote steden, zoals Amsterdam, Zwolle en Groningen. Binnen een uur rijden ben je er al!

Indeling
Via de ruime oprit met zijtuin kom je in de hal met toilet. De ruime woonkamer van 50 m2 heeft een houten vloer, erker en een zijraam met prachtig wijds uitzicht. Via de openslaande deuren kom je in de 19 meter brede achter- en zijtuin op het zuiden. Het geheel is besloten en biedt veel privacy. De ruime halfopen keuken heeft een doorloop naar de extra bijkeuken en garage. 

Op de eerste verdieping kom je via de ruime overloop in drie ruime slaapkamers. Aan de achterzijde geeft de dakkapel over vrijwel de gehele breedte van de woning extra ruimte. Ook de dakkapel aan de voorzijde biedt extra ruimte aan de slaapkamer. De badkamer heeft een douche, 2e toilet en wastafelmeubel. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met nog een 4e slaapkamer.

De woning is goed voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Ook het dubbel glas zorgt voor een behaaglijke woning. 

Nieuwsgierig? Je bent van harte uitgenodigd voor het Start Open Huis op vrijdag 12 november. Wel graag even een afspraak maken!

Kenmerken