hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-42.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-46.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-18.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-20.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-32.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-57.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-30.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-31.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-46.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-49.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-52.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-50.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-51.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-48.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-34.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-44.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-40.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-45.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-37.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-38.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-35.jpg 20220612_174550.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-43.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-24.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-25.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-18.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-1.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-19.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-2.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-20.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-22.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-23.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-21.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-26.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-27.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-28.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-17.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-16.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-7.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-9.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-11.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-12.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-14.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-15.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-13.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-10.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-3.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-53.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-54.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-55.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-59.jpg hilbert-makelaardij-schalsumerweg-1-peins-60.jpg
Verkocht

Verkocht: Schalsumerweg 1, 8812 JK Peins

€ 698.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 7.550 m²
Woonoppervlakte 225 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Wil je elke dag een heerlijk vakantiegevoel? Ervaar het nu met deze gerestaureerde en gemoderniseerde woonboerderij. Het is niet te groot en ook niet te klein, dus goed te overzien. De perfecte locatie voor een B&B, een werkplek aan huis, een eigen praktijk of paardenliefhebbers. Het ligt op een prachtig plekje in een landelijke omgeving met schitterende vergezichten en de ondergaande zon! Het... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1930
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 16 juni 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00108
Vraagprijs € 698.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 16 juni 2023
Laatste wijziging Dinsdag 17 oktober 2023
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 1930
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Schilddak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Grotendeels dubbel glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 7.550 m²
Woonoppervlakte 225 m²
Woonkameroppervlakte 50,5 m²
Keukenoppervlakte 34,87 m²
Inhoud 915 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 29 m²
Oppervlakte externe bergruimte 50 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, Aan water, Buiten bebouwde kom, Nabij snelweg, Open ligging, Platteland, Vrij uitzicht
Tuin
Type Tuin rondom
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel HR - 107
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Open haard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Inloopdouche, Ligbad, Toilet, Vloerverwarming, Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Inloopdouche, Toilet, Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Heeft een open haard Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Ried F 760
Perceeloppervlakte 430 m²
Eigendomsituatie Eigen grond
Ried A 3539
Perceeloppervlakte 1.100 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Ried F 325
Perceeloppervlakte 6.020 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Wil je elke dag een heerlijk vakantiegevoel? Ervaar het nu met deze gerestaureerde en gemoderniseerde woonboerderij. Het is niet te groot en ook niet te klein, dus goed te overzien. De perfecte locatie voor een B&B, een werkplek aan huis, een eigen praktijk of paardenliefhebbers. Het ligt op een prachtig plekje in een landelijke omgeving met schitterende vergezichten en de ondergaande zon! Het perceel beslaat in totaal 7.550 m2 eigen grond aan de Schalsumervaart. Hoewel het geen open vaarwater is, kun je hier wel leuk varen, vissen en in de winter schaatsen.

Het weiland van ruim 6.000 m2 is ideaal voor paarden en kleinvee. Er is een in landelijke stijl gebouwde schuur met een stal. De woonboerderij ligt vlakbij het levendige dorp Peins, dat gelegen is aan de prachtige Elfsteden wandel- en fietsroutes. Daarnaast komen er ook regelmatig oldtimers en oude tractoren voorbij, wat het extra leuk maakt!

Binnen kenmerkt de boerderij zich door ruimte en licht. Via de ruime hal met toilet kom je in de woonkamer met open haard en een doorgang naar de woonkeuken. De moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet heeft ook vloerverwarming. En op de begane grond zijn er nog twee kamers die naar eigen wens kunnen worden ingericht. Ook is hier een inpandige schuur.

Op de eerste verdieping is ook alles keurig verbouwd. Met een oude eikenhouten vloer, drie slaapkamers met inloopkast en een tweede moderne badkamer. Deze is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, een wastafel en een derde toilet. Daarnaast is er een wasruimte met een wasmachineaansluiting en de CV-opstelling aanwezig.

Via de vlizotrap kom je op de tweede verdieping, waar een ruime bergzolder is met de mogelijkheid voor een extra kamer.

Het dorp ligt op 15 minuten rijden van zowel Leeuwarden als Harlingen en binnen vijf minuten ben je in Franeker. Bovendien ben je zo op de uitvalswegen, waardoor je in iets meer dan een uur in Amsterdam en binnen een uur in Groningen kunt zijn.

Word je al enthousiast? Kom het hier dan zelf beleven en ervaren en maak een afspraak. Tot dan!

Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken