hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-11.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-23.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-15.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-5.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-6.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-4.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-30.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-32.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-18.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-20.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-21.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-23.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-17.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-26.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-27.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-29.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-24.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-25.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-31.jpg Nieuwe foto badkamer hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-39-tegels-bewerkt.jpeg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-33.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-37.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-38.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-41.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-42.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-12.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-15.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-2.jpg hilbert-makelaardij-botterstraat-50-makkum-friesland-5.jpg
Verkocht

Verkocht: Botterstraat 50, 8754 AD Makkum

€ 319.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 310 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Dit is een unieke twee-onder-een-kapwoning. Zo is er aan de voorzijde een mooi, groen plantsoen. De garage is bij de woning getrokken, waardoor de keuken en eetruimte royaal zijn. De lichte serre maakt het geheel helemaal af. De achtertuin heeft een lange oprit naar de voormalige garage, waar je twee auto’s kunt parkeren. Met 10 zonnepanelen is er ook aan de energiezuinigheid gedacht. Cosmetisc... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1973
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 1 september 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00116
Vraagprijs € 319.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 1 september 2023
Laatste wijziging Dinsdag 14 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1973
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 310 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Inhoud 471 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 17 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 14 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Beschutte ligging, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school
Tuin
Type Voortuin
Oriëntering West
Staat Prachtig aangelegd
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Oosten
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Atag P27C
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2022
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel, Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Mogelijkheid voor open haard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Makkum A 4951
Perceeloppervlakte 289 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Súdwest-Fryslân A 5656
Perceeloppervlakte 21 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Dit is een unieke twee-onder-een-kapwoning. Zo is er aan de voorzijde een mooi, groen plantsoen. De garage is bij de woning getrokken, waardoor de keuken en eetruimte royaal zijn. De lichte serre maakt het geheel helemaal af. De achtertuin heeft een lange oprit naar de voormalige garage, waar je twee auto’s kunt parkeren. Met 10 zonnepanelen is er ook aan de energiezuinigheid gedacht. Cosmetisch is er veel aan de woning gedaan, waardoor je er zo in kunt!

Via de ruime, fraai aangelegde voortuin kom je bij de entree aan de zijkant van de woning. Via de hal met toilet betreed je de tuingerichte woonkamer aan de voorzijde. Met een rookkanaal, PVC-vloer en elektrische zonwering. Aan de achterzijde bevindt zicht de uitgebouwde, half open keuken met diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken heeft een wasmachine aansluiting en veel bergruimte. Aansluitend is de aangebouwde berging in de voormalige garage. De eetkamer heeft een fraaie aangebouwde serre met veel lichtinval. Ook vind je hier vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin.

De achtertuin ligt op het oosten en biedt ruim uitzicht. Door de diepte kun je lang van de zon genieten. Er is een achterom en een lange oprit naar de voormalige garage, waar je wel twee auto’s kunt parkeren.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (voorheen drie) met een dakkapel aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met een ruime zolder, waar mogelijkheden zijn om twee kamers te realiseren. Op de overloop bevindt zich de ATAG CV-opstelling van 2022.

De woning is gelegen in het gezellige watersportdorp Makkum. Met de historische dorpskern, gezellige winkels, terrassen en de sluizen naar de oude haven en het IJsselmeer. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Denk aan een bakker, slager, bibliotheek en een grote supermarkt. Bovendien zijn er drie scholen en is er een gezondheidscentrum. Je fietst zo naar de gezellige boulevard aan het IJsselmeer met zandstrand, gezellige eetgelegenheden en winkels.

Kom je het zelf graag bekijken? Maak dan snel een afspraak. Leuk, tot dan!

Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken